CSR  |  Omtanke  |  Kundtjänst

ProfiCook Sous Vide stav

Tillaga din mat som en stjärnkock

Artikelnummer 70016040
Antal Spara Pris/vara

Der kan ikke købes flere end den resterende lagerbeholdning

Köp minst 1 styck

Säljes endast á 1 styck.
Avrunda uppåt till styck
Ange giltigt antal
OBS: Antalet medför bruten förpackning.
Avrunda uppåt till styck
836,25 kr. inkl. moms
Leverans: 2024-12-28
Se fraktpriser


ProfiCook Sous Vide stav

Ger ett perfekt mört resultat varje gång – perfekt för både kött, fisk och grönsaker

Sous vide är franska och betyder "under vakuum". Med denna Sous Vide-stav är du redo att kasta dig ut i sous vide-konsten, som är en särskild form för tillagning av vakuumpackad mat i ett vattenbad vid en konstant låg temperatur över lång tid, så resultatet blir otroligt mört och säkerställer att all mat behåller sin goda smak, sina mineraler och vitaminer.

ProfiCook stav är tillverkad i en lätt, kompakt och utrymmessparande design som ger enkel transport och förvaring av enheten när den inte används. Staven är utrustad med en informativ LED-display på toppen av enheten och visar den aktuella temperaturen, inställd temperatur och tid, så att du alltid har en överblick över processen.

Tillagning:

Maten marineras eller kryddas och vakuumförpackas i en vakuumpåse avsedd för livsmedel – Köttstycken ska vakuumförpackas individuellt eller ligga bredvid varandra i påsen, så att de inte överlappar varandra. Denna ProfiCook sous vide-stav ska användas med en behållare – exempelvis en gryta eller annan behållare som tål vatten och värme. Placera staven vid kanten av behållaren och fyll med vatten. Sätt på staven och sänk ned den vakuumförpackade maten i vattnet när rätt temperatur har uppnåtts. Staven säkerställer en konstant låg temperatur under en längre tid, vilket ger en jämn och optimal tillagning – mycket lämplig för billiga köttstycken som kan uppnå nästan samma mörhet och mer smak, som de dyrare styckena vid tillagning med sous vide.

Tips! Placera först de vakuumförpackade matvarorna i vattnet när det har önskad temperatur – På så sätt ser du till att maten inte kan ligger i längre perioder vid temperaturer som kan orsaka bakterietillväxt.

  • Typ: Stav – sous vide-matlagning
  • Perfekt beredning av exempelvis biffar, kyckling, fisk, grönsaker m.m.
  • Passar till behållare på upp till 15 liter
  • Kompakt och utrymmesbesparande design
  • Stängs av automatiskt vid för låg vattennivå
  • Timerfunktion upp till 99 timmar
  • Vattencirkulation 7-8 liter/min
  • Effekt: 800 W
  • Cirkulationspump: Ja
  • Kapacitet: 15 liter
  • Grader: 0-90 °C
  • Intervall: 0,5 °C
  • Mått (HxBxD): 13,0x11,0x45,0 cm
  • Vikt: 1,1 kg

Alternativa produkter

Produktspecifikationer

Artikelnummer 70016040
Märke ProfiCook
Typ Sous Vide
Tillverkarens artikelnummer 501126
EAN-nummer 4006160011265

Produktenheter

Styck 1 st
Kartong 2 st

1 produktrecension  

Genomsnittligt betyg
Connie Bakgaard Jensen - 03. juni 2022

Andra kunder tittade även på